FAQ

Omdat we het allerbeste met uw hond voor hebben, zijn er enkele huisregels waar iedereen zich aan houd.

Inentingen voor katten
Het spreekt voor zich dat uw kat vrij moet zijn van ongedierte. Graag ontvangen wij van u ook een vaccinatiebewijs waarop te zien is dat uw kat de (vanaf 2013) verplichte bb-enting en jaarlijkse inenting voor de katten-niesziekte heeft gekregen.wij nemen alleen gecastreerde katers aan.

Moeten wij onze hond inenten?
Ja de honden zijn verplicht te zijn ingeënt met de cocktail enting én de kennelhoest (dit is een aparte enting) en dat u de hond behandelt tegen vlooien en teken en regelmatig is ontwormt. U neemt het paspoort altijd mee bij het brengen zodat wij bij controle kunnen laten zien wie de eigenaar is en dat de inentingen goed zijn.En in noodgevallen met informatie naar de dierenarts kunnen. Een dierenarts bezoek komt voor kosten van de eigenaar. Indien u niet wil dat wij met uw hond naar de dierenarts gaan, kunt u dit vooraf aangeven en ook of u het liefst hebt dat wij naar u eigen dierenarts gaan.

Wanneer betaalt u?

Als we een reserveringsformulier goed keuren, ontvangt u van ons een bevestiging met daarbij een overzicht van de kosten . U betaald dan contant als u het huisdier komt brengen. Op verzoek schrijven wij een rekening voor u uit. Als het nodig is dat u hond langer blijft als afgesproken, verzoeken wij u direct met ons te overleggen of dit mogelijk is.

Annuleren of aanpassing ?

Voor aanpassingen in de boeking vragen wij een kleine vergoedingen. Tot 6 weken voor aanvang van de vakantie kunt u gratis annuleren ,daarna wordt het bedrag in rekening gebracht.

 Zijn er vaste haal- en breng tijden?
Wij werken altijd op afspraak maar zoveel mogelijk op vaste tijden . Brengen:’s morgens om half 9 of 9.00 uur en halen om 9.00 uur of 17.30 uur. Op zondag zijn we gesloten voor halen en brengen.

Als u uw huisdier brengt of ophaalt heb ik graag dat u er dan ook op de afgesproken tijd bent.

Wie verzorgt de huisdieren?
Cees en ik doen het met veel liefde .

Schade/aansprakelijk
Als er schade is aan spullen van het Dierenhotel of aan spullen van de huisdier van een andere eigenaar dan wordt u als eigenaar aansprakelijk gesteld. In de meeste aansprakelijkheidsverzekeringen zijn huisdieren inbegrepen.

Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventueel optredende ziekten bij uw huisdier in ons hotel is uw huisdier voor geen enkel risico verzekerd, omdat wij ons daar niet voor kunnen verzekeren. Geen enkele schadevergoeding kan geëist worden voor ziektekosten of lichamelijk letsel dat een andere huisdier bij uw huisdier toe brengt of bij eventueel overlijden.Deze schade moet gemeld worden bij uw eigen dierenverzekering.twoden aan spullen van het Hondenhotel of aan spullen of de ho

Als ik eerder van vakantie terugkom, moet ik dan de gehele gereserveerde periode betalen?

Ja de gereserveerde dagen worden in rekening gebracht omdat wij die dagen niet meer op kunnen vullen.

Mag ik mijn hond/kat zijn een eigen mand/kleed/deken meegeven?

Dit mag uiteraard altijd, maar op eigen risico.

Mijn hond is loops, mag zij nu nog wel komen?
Dat kunnen we in overleg doen, want de reuen die bij ons te gast zijn moeten gecastreerd zijn.

Is het wel verstandig om mijn pup bij u in het dierenhotel te doen?

Mits uw pup volledig is ingeënt is uw hond welkom bij ons, zeer welkom zelfs. Want de hond bevind zich nog in de socialisatie periode en vind in principe alles leuk. Uw pup kan zich heerlijk uitleven en leert spelenderwijs zich sociaal op te stellen tegenover soortgenoten. De hond zal zich zijn verdere leven het dierenhotel herinneren als een fijn vakantieadres.

Mijn hond vecht met iedere reu/teef, kan hij in het hotel?
Dit kunnen wij niet accepteren. Indien dit pas later gebeurd, dient de hond meteen opgehaald te worden.

Hoe weet ik of er nog plaats is?
Bij de link reserveren/bezetting, kunt u zien welke perioden dat we vol zitten. Ik werk de site minimaal éénmaal per week bij, maar u mag natuurlijk altijd bellen om het te vragen.

Worden alle rassen[honden] bij jullie toe gelaten?

Nee,alleen rassen [honden]die goed gesocialiseerd en te vertrouwen zijn.Om de reden dat ze bij ons niet in de bench hoeven[alleen voor te eten]. Dus is het van belang dat we ze met een gerust hart even alleen kunnen laten. Rassen die we om deze redenen helaas niet aan nemen zijn bv :Bullmastiff, Bull terriër, Pitbull terriër, Stafford, Mastino, Cane corso, Akita?, Old English Bulldog, Boston terriër, herdershonden en Engelse buldog.