Hotel

Voorop staat dat onze gast het in het dierenhotel heel goed naar zijn of haar zin heeft en dat hij zijn baasje zo min mogelijk mist, wij doen daar ons uiterste best voor.
In ons dierenhotel kunnen de honden zich met elkaar lekker uitleven zowel binnen als buiten op de speelplaatsen, want de honden mogen gewoon los rond lopen in een mooie huiskamer die speciaal voor hun is ingericht . De deur van het binnenverblijf staat altijd open, zodat ze zich terug kunnen trekken naar hun koele of verwarmde huiskamer met vloerverwarming die voorzien is van diverse kleden, manden en banken.

Ook gaan we drie keer per dag met de honden wandelen, wat de honden heerlijk vinden.We hebben een eigen stuk bos, wat helemaal omheind is , zo kunnen de honden op een veilige manier lekker spelen.Als de honden gebracht worden gaan we meteen naar het bos ,waar ze hun spanning kwijt kunnen en kennis kunnen maken met hun nieuwe vriendjes ,en vormen dan een  fijne roedel. Na ons inzien werkt dat perfect. We kijken natuurlijk wel individueel wat een hond aan kan en wat hij nodig heeft, zeker bij een pup of bij een oudere hond. Omdat wij kleinschalig zijn hebben we daar ook alle tijd en aandacht voor .

Wanneer u uw hond brengt
In de ochtend, [de exacte tijd staat in de bevestiging die u ontvangt na de boeking ] dan heeft hij/zij nog heel de dag om aan de andere honden en zijn omgeving te wennen.

Wanneer moet u betalen
Wanneer u reserveert, krijgt u via de mail een bevestiging met daarbij een overzicht van de kosten. U betaald als u uw huisdier brengt. i.v.m de drukte is dat makkelijker voor ons, zo kunnen we meer tijd met de dieren bezig zijn. U kunt alleen contant afrekenen, dus niet pinnen.

 

Wat u niet moet vergeten
Is het Paspoort,  die voorzien is van de  juiste inentingen die hij/zij drie weken voor ze bij ons komen hebben ontvangen en niet langer dan 12 maanden oud zijn[ zie FAQ ]anders kunnen wij u huisdier niet aan nemen.
ik heb ook een vriendelijk verzoek, laat uw hond nog even uit voordat u hem/haar brengt.

Tijdens het verblijf in het dierenhotel
We begrijpen dat u benieuwd bent hoe uw huisdier zijn vakantie ervaart; u mag dan ook gerust contact met ons¬† opnemen via de mail,[geen apps of sms]om te vragen hoe het gaat. Ook zetten wij iedere dag filmpjes/foto’s op onze Facebookpagina zodat u kunt zie wat u huisdier die dag gedaan heeft .Is er iets aan de hand met u huisdier¬†laten wij het u weten, daar moet u me op vertrouwen.

Muziek
In ons dierenhotel is continu een rustig muziekje te horen. Dit biedt iets vertrouwds en blijkt een kalmerende werking op onze gasten te hebben.

Voeding voor de hond
De honden krijgen bij ons tweemaal daags te eten en hebben 24 uur per dag vers water tot hun beschikking. Wij hebben diverse soorten kwaliteitsvoer van het merk Champ Dogfood. Wilt u, om wat voor reden dan ook, dat uw hond zijn eigen voer krijgt, dan is dat bij ons geen probleem. U dient dan wel de naam van de hond en de hoeveelheid die hij moet krijgen duidelijk op de verpakking te vermelden.

Na het verblijf
Na de logeerpartij in het dierenhotel zijn onze gasten vaak een beetje moe van het spelen met de andere gasten en alle nieuwe indrukken die ze hebben opgedaan. Gun uw huisdier deze rust en wij adviseren de eerste twee dagen na het verblijf geen inspannende dingen te ondernemen. Heeft u na het logeren van uw huisdier nog vragen, suggesties, een positief gevoel of juist een gevoel van onvrede? Laat ons dat dan weten.

Ongecastreerde reuen
Helaas is uit ervaring gebleken dat (volwassen ) ongecastreerde reuen voor teveel onrust zorgen in de roedel. Hoewel wij er ons van bewust zijn dat een ongecastreerde reu prima kan functioneren in een thuis situatie, zorgt het bij ons in de roedel voor teveel spanning. Wij nemen dus geen ongecastreerde. volwassen reuen aan.[als ze geslachtsrijp zijn]
 
Loopse teefje
Die kunnen we in overleg aan nemen.
 

Pup ook op vakantie
Puppy’s zijn bij mij ook van harte welkom, ik snap dat het moeilijk voor u is en dat u het zielig vind op uw pup ergens anders onder te brengen,
Maar het is heel goed voor zijn opvoeding en ze vinden het erg leuk om met hun soortgenoten te spelen.
Hij zal bij mij allerlei nieuwe ervaringen op doen en wat het belangrijkste is: socialiseren met zijn nieuwe vriendjes.

Helaas niet alle rassen
We streven er naar elke gast een leuke vakantie bezorgen, dit bereiken we met name door met elke gast een leuke roedel te maken. Sommige rassen zijn hier naar onze mening en ervaring vaak minder geschikt voor of vinden dit niet leuk. Ook geven veel baasjes aan dat ze hun huisdier niet bij deze rassen willen hebben, deze wens wordt natuurlijk gerespecteerd met gevolg dat we vaak geen roedelgenootjes voor deze honden hebben. Rassen die we om deze redenen helaas niet meer aannemen zijn bv :
Bullmastiff, Bull terri√ęr, Pitbull terri√ęr, Stafford, Mastino, Cane corso, Akita, Old English Bulldog, Boston terri√ęr, Herdershonden en Engelse buldog.

Medicatie
Het is geen probleem voor ons wanneer uw hond medicatie nodig heeft, er worden wel kosten voor in rekening gebracht.

Dierenarts
Ik ga, zodra ik twijfel aan de gezondheid van uw hond, als het kan in overleg ,naar de dierenarts. Beter een keer te veel dan een keer te laat.

WA verzekering
Het is belangrijk om even na te vragen of u huis dier verzekerd is voor hij/zij bij ons komt. Zie onze voorwaarden.

Wassen van uw hond
U kunt ervoor kiezen om uw hond te laten wassen voordat hij weer naar huis gaat.

Telefonisch bereikbaar 
Omdat er de laatste tijd heel veel gebeld en ¬†berichtjes gestuurd worden, hebben wij onze bereikbaarheid aangepast, omdat ik vond dat de verzorging en aandacht voor de dieren er onder leed. U kunt ons bellen tussen ‘s morgens 8.00 uur en 10.00 uur en ’s middag tussen 16.00 uur ¬†en 18.00 uur¬†en vraag u om zoveel mogelijk via de mail te doen en graag geen appjes of sms sturen. Alleen voor dringende zaken kunt u buiten die tijd iets inspreken op de voicemail en dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Kennismaking
Het is de bedoeling dat er eerst een kennismaking plaats vind met u en u hond, zodat wij kunnen zien of u hond past in onze manier van opvang en zodat u de juiste indruk krijgt hoe de vakantie van onze gasten er uitziet. Dit kan elke dag op afspraak.

Zon-en feestdagen
Zijn we aanwezig om onze gasten een fijne vakantie te bezorgen, maar zijn wij helaas gesloten voor halen en brengen.

Tarieven
Voor prijzen kunt u kijken bij de tarieven.

Reserveren
U kunt het reserveringsformulier invullen.

Algemene Voorwaarden
Lees eerst de algemene voorwaarden voor u het reserveringformulier in vult, deze kunt u hier inzien.

Graag tot ziens.