Uitlaatservice

Elke hondeneigenaar met verantwoordelijkheidsgevoel voor zijn of haar hond, kent het wel: van die dagen dat er eigenlijk onvoldoende tijd is om de hond goed uit te laten of eens lekker samen bezig te zijn.

Voor deze mensen en al die anderen biedt Snoezel verantwoorde opvang en beweging voor de hond.

Dan kunt u met een gerust hart gebruikmaken van de uitlaatservice Snoezel.
Ik neem de honden mee voor een wandeling van ongeveer een tot twee uur door het buitengebied,we hebben zelf een stuk bos wat helemaal omheind is.
Uw hond wordt thuis opgehaald waarbij uw hond wordt vervoerd in een speciaal daarvoor ingerichte bus.

Hoe werkt het?

Eerst kennismaken
Voordat ik uw hond in de groep kan op nemen vindt er eerst een kennismaking plaats met u en uw hond, zodat ik een goed beeld krijg van uw hond en u kunt dan zijn karakter en eigenschappen toelichten. Als ik denk dat hij/zij wel in de groep past vult u een vragenlijst in en kunnen we zo nodig proefwandeling plannen.
Tijdens de proefwandeling kan ik beoordelen of uw hond in de groep past. Na de proefwandeling kunt u beslissen of u gebruikt wilt maken van de uitlaatservice.
Als u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden en gebruik wilt maken van de uitlaatservice, wordt een uitlaatservice overeenkomst en een sleutelcontract getekend, om uw hond te kunnen ophalen als u zelf niet thuis bent.

Het uitlaten
we laten de honden voornamelijk uit in bosachtig gebied met wisselende natuur, zodat het leuk en avontuurlijk is voor uw hond.
We halen en breng de hond in een speciaal ingerichte bus, met voldoende water en een EHBO kit.
Na de wandeling breng ik uw hond schoon en zo droog mogelijk thuis. Voor handdoeken zorg ik zelf en bij thuiskomst zal ik zorgen dat de waterbak goed gevuld wordt.
Met puppy’s wordt apart gewandeld, omdat zij nog niet zo lang mogen lopen.
We zetten dagelijks filmpjes op onze Facebooksite  van de wandelingen , zodat u weet hoe uw hond zich vermaakt tijdens de wandelingen.

Regio
Woont u in BEST dan kom ik uw hond graag ophalen.

Tarieven
Voor prijzen kunt u kijken bij de tarieven.

Algemene Vooraarden
Deze kunt u hier inzien

Graag tot ziens.